Monday, November 3, 2014

Trip to Koh Samui , April 2014 - Day Four ( Part Two )

Balik jek hotel , mandi manda and gedebusssssssssss bantai tido ..

penat sangat rasanya wei .. kaki rasa sakit sgt .. mungkin sebab dok hiking tu kan .. 

sebabkan ini malam terakhir dkt Koh Samui , dinner biasa2 jek kt Ihsan muslim restaurant tu .. then kitorang decide utk pegi massage ! since day one sampai sini , kitorang blom try massage lagi .. as usual lah , massage kat thailand mmg murah sgt .. aku massage kaki jek , sebab kaki yang paling sakit .. malas plak nak massage satu bdn .. 1hr for 200 baht .. murah sesangat kannn !! Ronda punya ronda, jumpa satu tempat massage yg kemain besar dan kemain ramai umat dalam nya .. siap ada wifi yang sgt laju uols ~ moh ler berurut !




Makcik ni mengurut muka macam x puas hati jek kan .. adakah kerana kaki ku tebal ? hahahahhah .. laki haku plak bukan main lagi , mementang awekss muda urut dia , kemain sampai tertido dibuai mimpi ! puihhhhhhhhhhhhhh




Abis jek berurut , kitorang decide untuk balik ke area hotel .. nk chill lepak2 jek kat pool and beach bar area .. sebab x berkesempatan lagi nak melepak kat situ time malam .. nak dijadikan cerita , malam tu plak malam before songkran festival .. so memang ada mcm2 aktiviti kat tepi pantai .. memang happening gila .. aku cari gak video yang kitorang ada rekod tu , tah mane tah .. if x , leh korang tgk ape yang happening sgt tu .. hahahaha !


Tapi sebelum kitorang lepak tu , kitorang pegi kt company travel and tours kat depan hotel sbb nak beli tiket utk balik ke surat thani .. sbb hari tu kitorang beli sehala jek .. so jangan lupa beli yer .. x balik plak korang nanti .. transfer dr hotel ke jetti , dr jetti plak ke airport .. haaaa .. 



Kemain happening lagi dkt ArkBar Beach Resort ni .. ada pertunjukan api lah , live band lah , dj lah .. syiokk !! seronok tgk gelagat manusia .. ada jugak tgk group dr malaysia .. mcm poyo jek ! HAHAHAHAHAHAH .. mcm bebudak muda baru nak up gayanya .. senyum jek laaa bila dorg senyum balik kt kitorang .. :D 







Lepak sampai penat .. then aku teringin fulak nak banana nutella pancake lg .. so aku pon berjalan kaki dari pantai ke depan hotel balik , and tapau satu laaa .. dah tgh malam pn time tu , esok nk kena bangun awal sbb nk gerak balik dah .. janji pukul 6 pagi weiii dgn driver van tu .. mmg bengkak laa mata esok nk balik !! 



sampai jek bilik , memang terus mengemas bag etc .. risau if ada benda yang tertinggal .. yang paling aku risau , if tertinggal flight .. HAHAHAHAH !! so tido ler kami dengan nyenyaknyaa ! 


END OF DAY FOUR , PART TWO

Latersssssssssssssssss

No comments: