Saturday, March 9, 2013

MALAYSIA DOMESTIC HHP CAT SHOW 2013

**This is a sticky post. Newer posts below**




LETS MEET AGAIN!



Kepada semua pencinta kucing di Malaysia dan khususnya di Shah Alam , Pakcu Cats Club akan menganjurkan Malaysia Domestic (HHP) Cats Show 2013 di Space u8 Mall , Shah Alam pada 9 - 10 March 2013 . 

Buat pengetahuan semua , pelbagai acara akan dipertandingkan untuk 2 hari ini . Pada 9 Mac 2013 , antara acara yang akan berlangsung adalah seperti berikut : 

  • Pertandingan Menghias Sangkar Kucing
  • Pertandingan Pakaian Beragam
  • Pertandingan Mewarna untuk Kanak-kanak
  • Pameran Kucing dan Adoption
  • Penjualan Produk Makanan Kucing
  • Penjualan Barangan Kucing

Ada berita baik bagi yang ingin menyertai Pertandingan Pakaian Beragam dan juga menghias sangkar kucing yang berlangsung pada 9 Mac . Kepada anda yang kurang bertuah , jangan bersedih hati .. Anda akan tetap mendapat hadiah saguhati tau !! Jadi apa lagi , moh ler daftar untuk anak2 bulusssss anda ~ peluang untuk menang tetap ada .. 

Selain daripada itu , anda juga berpeluang untuk menghadiri bengkel basic grooming yang dianjurkan oleh  Feline Stylist by Ciku Kiwi . Anda boleh mendapatkan penerangan lanjut dengan klik saja link diatas yer . ;) Pelbagai barangan menarik juga boleh didapati di booth mereka dan di meriahkan lagi oleh kehadiran "TEMPE" di booth . Haaaa nak tau sape "TEMPE" ? Ape lg , Mohhhhhhh lerr .. 


Haaaa .. siap ada berita baik tau , Pulsar Cats Homestay juga turut serta pada tahun ini. Mereka akan membuka booth jualan pada 9 dan juga 10 Mac 2013 . Jadi pada semua pencinta kucing, anda boleh la singgah di booth mereka ini dan berpeluang untuk mendapatkan 10% diskaun untuk barang2 keperluan kucing tau . Huntong ke x huntong ? Huntonggg kannn .. Jadi jgn lupa , sila bawa keratan yg disertakan dibawah ini utk mendapatkan diskaun di booth mereka . Jangan lupa ye ? ;) 



Bkan itu saja , ada lg satu booth menarik nanti tau ! Mereka menghasilkan product cat tree house yang sangattttttttttttt lah menarik ! Xpenah lg jumpa cat tree house mcm ni di luar tau ! So jangan lupa singgah juga di booth mereka ya .. Haaaa .. nak tau ape lg booth yg ada nanti ?? Kena lah dtg space U8 yer ! ;) 




Show kali ni, ada adoption drive tau dari Pusat Jagaan Kucing Omiey Home dan Shiela Kremizuka. Anda juga boleh mendapatkan majoriti kucing pada harga serendah RM 50.00 SAHAJA ! Dengar citer, Omiey akan bawak gak kucing2 Bengal yang dijaga olehnya . Anda perlu datang awal yer . seawal jam 11 pagi bagi mendapatkan kucing2 tersebut bg kedua-dua hari tersebut. If datang lambat , MELEPAS ! kuikuikui .. 



Tinggal 14 hari sahaja lagi, kita semua akan berkumpul dan mengeratkan silaturrahim dan berkenalan dengan kawan2 baru. Kucing2 kita pulak akan dilayan seperti raja dan permaisuri. Sudah tentulah raja2 dan permaisuri2 bulu kita adalah sihat dan akan dipersembahkan dalam keadaan yang amat bersih dan riang. Sama2lah kita bergembira dan merendah diri di hari tersebut.

So ingin di ingatkan disini , kepada semua peserta yang telah pun mendaftarkan kucing2 anda, jangan lupa untuk datang awal seawal 8.30 pagi pada hari show yer supaya proses untuk pendaftaran dan juga pemeriksaan oleh vet bertugas berjalan dgn lancar. Happy Grooming dan bertungkus lumuslah menjaga dan meriangkan kucing2 anda dan memastikan kucing anda semua sihat dan telah dilengkapkan vaksinnya sebelum hari show berlangsung .




Bak kata Grumpy , " Anda nak tgk tak tucen2 yang tomey mcm titeee ??? Datang laaa beramai2 yerrrr .."

 SEEEEE U THEREEEEEEEEEE ~ 



2 comments:

Sharz said...

awk join jugak ke?? kite pon masuk jugak..jumpe disana!! :)

Amalina Ibrahim said...

Hehe sharz , kite ade sane 2 hari tu nanti .. good luck to you !!!! see u there .. ;)