Sunday, November 11, 2012

Sabtu datang lagi ~


Assalamualaikum .. 

Terjaga terlebih awal plak subuh2 ni .. 
Dgn anak2 bulus yg dok menyempit dr malam td .. Ahaaa ..
Mmg terjaga terus lah daku kheennn .. 
Pemandangan biasa aku setiap pagi , Grumpy Greyer dan Grimy di kaki .. 
Jgn tanye kenape laaaa malam td kaki omy " tersampai " kt kepala kamu yer Greyer 
Omy x sengajaaa .. betol ni , tak tipu (kedekukkk bunyi dieeeeeeeeee tersepak kepala si greyer) aagagaggaag .. 
Maafkan omy yer sayang !



* Good Morning omyyyyyy ! *


* Hamboi si lil vampire Greyer ni , mengeget jek keje die .. Haaa geget lah 360darjah omy nya bucu tilam tu .. Omy nk sambung tido ktne ni ? Korg dok conquered .. -_-! *


* Haip .. angun ah timok omyyy .. taek ateee pon daa anyakk ah tuu .. angunnn ! * 


* Last2 , semua da celik .. Sobss .. Omy mantokkk nii .. Hukhuk ! * 


* Yeayyy ! Da tido balik , omy leh lah smbg tido ! hehuuuuuuuu .. *


Omy nya pn ape lg , anak2 bulus semua da lelap .. 
Omy nya amek kesempatan tido kembali lah ~ 
Mantok teramat sgt , yer lah .. kol 4.30 pagi da terjaga .. 
Kol 12 tghari br nk lelapkan mata balik ..
Haaaaaaaaaaaaaa amek kau , kol 5 ptg baru omy nya bgn tidoooo .. 
hahahaha ! cuti la kata kheennn .. Gunakan la segala kesempatan yg ado kheenn .. 

Bangun jek dr tido , si Greyer da membebel sorang2 .. 
jantan sekor ni mmg suka bebel ..
Tah ape yg dia bebel tah .. eow meow euwu auwu semer bunyik kuar lah ~ 
Dok mengentel2 muka die kt kaki omy nya ni haaa .. Ohhhh .. br ku sedar ..
Hari ni x smpt lg bagi dorg makan treats tu , yer la .. Omy nya tidoq x hengat dunia .. :D 


* dia lah yg beratur plg depannnnnn *

Omy nya plak ade aktiviti lain hari ni .. 
Yer lah .. Teringin nk mkn dip n dip lg hari ni ..
Hujan plak turun selebat2nya .. Dr elok2 nk kuar ptg , tertunda smpi ke lps maghrib ..
Wat to do , mother nature .. so sabaq jek lah !!! 
Settled dgn anak2 bulus .. wet food , kueh etc .. Omy nya pn siap lah ~! 
Pg memuaskan nafsu tekak sendri .. auwu !


Editted


Plan nya nk ke Little Wok Wangsa Walk dulu then later baru ke Dip n Dip di Bangsar .. 
Hujan yg turun bkan takat sepoi2 bahasa , makin lebat .. !
Basah gak lah nk mengharung ujan dr area parking nk ke dlm mall ..
Basah satu hal , order makanan plak .. Skettt pnya lmbt sampai !
Nasib baik lah mmg sedap makanan kt sini , so sabar jek lah menanti .. 

SO , Jemput makan yepppp .. :P


* my menu as usual .. Sweet & Sour Chicken with Petai Prawn .. Yummeehh ! * 


* Menu biasa cik abg .. Mix vege .. Sedappp ! Makanan org sihat katanya * 

Burppppppppppppp ! Alhamdulillah ! 
Konyang dah .. Automatic teringat kt anak bulus ..
Ape la yg dorg tgh wt kt umah tu dgn hujan lebat ni haaaa ..
Xpeee , mst dorg baekkk nya membuta .. kheenn kheennnn ..
Tekak ni ngade2 nk dip n dip .. Hujan plak still lebat ..

Then how ? 

HOW HOW HOW ? 


Haku redah gak cito dieee ! gagagagaga ..
Nk sgt makan .. gedik sgt tekak ni ..
Sedangkan last two weeks rasanya da pegi makan kt sane ..
Nk jugakkk makan lagi .. Cik abg pn ikotkan saje .. 
So mari lah ke dip n dip ! Hehuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 

* Lompat Lompat

Sampai jek dip n dip , UGHHH ! RAMAI ORG ! 
Siap dorg amek phone no and my turn adalah ke 4 for waiting list ! 
Tunggu jek lah cik alyn weyh ! nk makan sgt kan ? H.A.D.A.P lerr .. 

GRRRRRRR .. 


* cik abg sabar menunggu turn sambil menghirup udara segar dari e-cigar nya .. sambil merenung ke arah scirocco R yang bakal dimilikinya suatu hari nanti ! 
Aminnn .. auwu *


* My fav waffle stick ! Yummmmssss * 


* Dip n Dip waffle * 

Mcm sama jek waffle yg di order cik abg aku ni .. 
Sama jek kot mcm aku pnyaaaa .. Bile aku tegur , br die cm perasan .. 
"Haah la , sama jek mcm mamaa .. patotnya nk order lain td .. tp tatau nk order ape" 
Cehhhh !! Da kenyang .. Ape lg .. Pulang ke pangkal jalan ler kiteee ..
 Anak2 bulus da menunggu kt rumah tu untuk di gomol ~ ayuhhhhhh fulang !


* Awk ikot tite balik umahhhhh ehh ? :P *


No comments: