Tuesday, October 23, 2012

Moden nya Jamban Itu

Alhamdulillah . Rezeki anak2 bulus bln ni . Keletihannnn , baru sampai umah . Pnya lame melekat kt kedai kakak santek Dc MyDearcats td . Ni la hasilnya ! Im a happy mommy .. ! Yeayyyyy .. Pada sesiapa yang nak beli barang2 kucing secara online , boleh juga korang tgk kat sini okay ? Harga barang dr kedai Kak Dc ni memang best ! Murah ! Meletops ! :P


Bukan main lg so avang Greyer . Pasir x smpt masuk lg, die da masuk dulu da . Tutup jek pintu Smartsift ni, haaa amek kau . Xreti kuar lgsg . Apeeeee pon tak bolehhhh la kau ni nakkkkk oiii .


Anak dara sorg ni pn sama . Melepak trus dlm ni . Haishhhhh . Yang dok blah atas jamban moden dorg ni , mmg kepoh jek lebey . Mengintai jek keje nya , mata tu kena ketumbit , baru tau ! hakhak . Yang dok blah dalam tu pn , sama jek lah gediknya .  


" Omy, nape cini luas kt situ cempit ? 
Avang gumpy gunaaaa ni jekkk ahhhh , smartsift tugakkkk kannnn " 

(>_<)

Sian anak bujang sorang si avang Grumpy ni .. Tu lah .. sape suh badan hang besaq sangat ? kan da x bape nk muat masok dlm jamban moden ni .. bontot hang lebaq sangat .. omy dah suh diet , hang x mo kan ? haaaaaaa xyah lah berangan nk dok dlm jamban moden version S ni yer avang Grumpy ? 


So far anak2 bulus semer memang suke la guna smartsift ni .. Melepak siap dalam tu .. Malam td biarkan jek pintu smartsift ni terbukak sebab nak bagi bebudak bulus ni senang keluar masuk .. Almaklum la , masih JAKUN lagi .. If pintu tu tertutup , memang idok ler mereka ni masok and membuat kueh dlm smartsift ni .. 

But actually kan , ade satu masalah bila kita guna smartsift ni , if ade kueh mueh yang melekat di dasar bekas ni , jadi susah sket . Memang nk kena gegarrrrrrrrr kan bekas ni sampai la kueh tu nk jatuh ke bawah .. itu pun , still lagi ade urine yg melekat kt dasarnya tu dan xnk jatuh ke bahagian bawah . so camne nk selesaikan tu ? Nak xnk , kena la amek scoop tu and tolak lah urine tu .. asalkan x melekat kt dasar tu .. Apeeee pn , bagusss lah jgk pakai smartsift ni , sbb kita xperlu dah nak asyik jual kueh mueh jek kannn .. MUAHAH !

* Ai very the loikeeeeeeeeeeeeeeeeeeee * 

No comments: